Surdegsbröd på Manitoba Cream

Surdegsbröd på Manitoba Cream.
Jag har återupptagit surdegsbakandet efter ett par månaders paus. Ny surdegsgrund och ny mjölsort men fortfarande med nötter som smakförhöjare. Finax har en mjölsort som heter Manitoba Cream och som saluförs med att den besitter egenskaper som unik jäskraft och högre proteinhalt.

Läs även andra bloggares åsikter om Surdegsbröd, manitoba cream, mjöl.
Kommentarer
Postat av: Tommy Fredriksson
Hej!
Surdegsbröd på Manitoba Cream kan väl inte vara seriöst, eller...? Enligt andra bloggare, ex vis Brödpassion, som sysslar med surdeg är Manitoba ett skitmjöl!1
Postat av: Markus- johannesbo
Du får väl testa och skapa dig en uppfattning. T.ex Pain de Martain delar inte Brödpassions åsikt:
http://paindemartin.blogspot.com/2007/10/supermjl-med-dunkelt-ursprung.html
Trackback