Konjaksäpplen


Grillat är gott. Konjak är gott. Äpplen och kanel är gott. Allt tillsammans är himla gott.


Konjaksäpplen, 2 pers
.

Ingredienser
2 stora äpplen
1 kvist färsk rosmarin
2 msk råscoker
1 tsk kanel
1 tsk citronsaft
25 gr smör
3  msk konjak

creme fraiche, citronskal

Tillagningsdirektiv
Skär äpplena i tjocka skivor. Hacka rosmarinen och blanda med råsocker och kanel. Vänd äppelskivorna i blandningen och lägga dem på dubbla ark aluminiumfolie.Pressa över lite citron och klicka över smöret. Vik ihop sidorna och slå på konjaken. Förslut och lägg på grillen i ca 10 minuter.
Servera med creme fraiche blandat med rivet citronskal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0