Recept på krämig färskost med vitlök


Krämig färskost med vitlök.

Enkelt och gott. Synd bara att den tar slut så snabbt. Man kan variea med olika kryddor och hitta sin favorit. Jag pressade ner två vitlöksklyftor och förgyllde min omgivning med en härlig andedräkt.

Ingredienser

1 l Bollnäsfil
3 dl gräddfil
2 vitlöksklyftor
salt och peppar

Tillagning
Värm filmjölken sakta till 50 grader. Ta av den från spisen och rör ner gräddfilen. Häll massan i en sil klädd med en ren kökshanduk och låt den rinna av över en bunke i kylen över natten. Lägg över ostmassan i den skål du vill förvara den i och smaksätt den med kryddor.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0